Juodgrūdės aliejus

10,00 

Juodgrūdės aliejus kitaip dar vadinamas juodojo kmyno aliejumi. Jis išsiskiria ryškiu skoniu, todėl paprastai naudojamas medicinoje, ajurvedoje bei kosmetikoje. Žinoma, mėgstantys aštresnį ir kartoką skonį, šį aliejų puikiai pritaiko savo virtuvėje. 

Yra sakoma, kad juodgrūdės aliejus yra „vaistas nuo visų ligų“. Jame randama daugiau kaip 100 įvarių veikliųjų medžiagų: riebiosios ir amino rūgštys, baltymai, proteinas, vitaminai, eterinis aliejus, mineralai.

Juodojo kmyno aliejus dėl savo antibakterinių ir priešuždegiminių savybių tinka tepti pažeistas odos vietas esant įbrėžimams, žaizdelėms, aknei, dermatitui ar psoriazei. O geriausia jį naudoti gryną.

Juodgrūdės aliejus, kurį gamina„Suvalkijos aliejus“, yra spaudžiamas jų ūkyje iš aukštos kokybės juodųjų kmynų, atgabentų iš kruopščiai atrinktų, sertifikuotų Indijos ūkių. Aliejus išgaunamas šaltuoju būdu, sėklą įkaitinat iki 24 laipsnių. Nusodinimas vyksta natūraliai, be jokių filtrų, todėl išsaugomos visos vertingos medžiagos.

 

Produkto kodas: SA3 Kategorija:

Aprašymas

Šalto spaudimo juodgrūdės aliejus.

Kiekis: 100 ml

Brand

Suvalkijos aliejus

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Juodgrūdės aliejus”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.